Random Runner

Dit zou maar eens zo de meest bekende fruitautomaat kunnen zijn. Deze gokkast werd namelijk in 1988 al voor het eerst uitgebracht. Deze gokkast was dus in de jaren 90 te vinden in vrijwel ieder café. Deze gokkast was namelijk bijzonder populair omdat de gokkast niet zo voorspelbaar was, de gokkast had pieken en dalen waardoor je soms een hele grote prijs won en op andere momenten uren kon spelen voor niets.

In 2002 werd de eerste Random Runner gokkast online uitgebracht, heel wat jaren nadat de eerste gokkast werd uitgebracht, maar Random Runner is er zeker niet minder leuk van geworden. In 2015 werd er echter bekend gemaakt dat er binnenkort nog twee nieuwe versies van deze bekende gokkast uitgebracht zullen gaan worden namelijk de Random Runner Triple Powered by Errel en de Random Runner Elite. Deze gokkasten worden specifiek voor de speelhallen op de markt gebracht wat voor fanatieke fans zeker een reden zal zijn om deze te bezoeken.

Hoe speel je Random Runner?

Deze gokkast heeft een basisspel waar je in begint, dit spel heeft drie wielen met 1 winlijnen. De inzet is altijd 1 credit – en die is € 0,10 waard. Wanneer je drie sterren op een rij krijgt verdien je 200 credits wat € 20,00 is. Goede prijzen dus als je de juiste symbolen op de wielen krijgt. Een uitzondering op die ene winlijn zijn de kroontjes deze kunnen ook kris kras op de wielen komen waarna je alsnog geld kunt winnen. Wanneer je vier credits op de winbank hebt staan ga je automatisch door naar het bovenste spel. Dit onderdeel van de gokkast heeft vijf winlijnen en kost 4 credits per spin. Hier kan je weer hele andere prijzen winnen, dus zeker de moeite waard om deze gokkast of fruitautomaat eens van dichterbij te gaan bekijken.

Alle Online Gokkasten Gratis Spelen