Jolly Roger

Speel nu

Aan het design van de gokautomaat Jolly Roger werd bijzondere aandacht besteed en het resultaat is werkelijk verbluffend. Voor degenen onder jullie die het nog niet mochten weten: Jolly Roger is de vlag van de piraten. Deze piraten staan dan ook centraal in deze fantastische gokkast. Centraal vind je een stuurwiel met een piratenafbeelding waarmee het bonusspel gespeeld wordt. Onderaan de gokautomaat staan de drie rollen van het basisspel, bovenaan de vier rollen van het bovenspel. Uit de overzichtelijke winstschema’s kan je duidelijk afleiden wat de winnende combinaties opleveren.

Het basisspel speel je door het inzetten van een credit. Je krijgt hiervoor een mogelijke winlijn waarop twee of drie combinaties van symbolen je extra credits opleveren. Als er op de rollen symbolen verschijnen die je ook op het stuurwiel terugvindt, lichten deze op. Bij een winnende combinatie van twee of meer symbolen doven de lichten van de symbolen. Ook als er een symbool tevoorschijn komt met een stuurwiel wordt dit aan het stuurwiel toegevoegd. De extra credits die je hiermee verzamelt kan je door een druk op de Take Fruitladder-knop innen.

Met het bovenspel kan je pas echt grote prijzen verdienen. Hierop kan je vier, acht of zestien credits per draai inzetten. Met een inzet van vier credits gaan de eerste drie rollen aan het draaien en krijg je vijf mogelijke winlijnen. Acht of zestien credits doen alle vier de rollen draaien en stellen tien mogelijke winlijnen voor. Met een inzet van zestien credits krijg je met winnende combinaties bovendien veel hogere prijzen.

Jolly Roger jaagt je bij dit spel dus helemaal geen schrik aan, maar levert jou juist heel wat schatten op.

Gelijkaardige slots: